BESTÄLLA SINGLE SSL

TELIA SSL-TJÄNST ERBJUDER FÖLJANDE

• Beställ enkelt och snabbt via vår beställningswebb på svenska, engelska eller finska.
  • Leverans inom 1-3 arbetsdagar.
  • I leveransen ingår ett RSA/SHA2 X.509v3-certifikat. Det möjliggör 128-256 bitars SSL / TLS-kryptering för alla vanliga webbläsare.
  • Kompatibilitet i enlighet med CA / Browser Forum ramverk för SSL-certifikat, vilket innebär full funktionalitet med alla vanliga webbläsare/operativsystem/mobila enheter, utan några säkerhetsvarningar. Säkerheten garanteras genom årligen utförda revisioner enligt WebTrust.
  • Du kan kontakta kundsupport via e-postadressen: mss@cygate.se

PRISLISTA

Certifikattyp1 år2 år3 år
Standard SSL1710 SEK2880 SEK4050 SEK
Multidomain SSL3510 SEK6480 SEK8910 SEK

Priserna är exl. moms 25%. Ett multidomaincertifikat betyder ett certifikat med flera SAN-värden eller ett wildcardcertifikat (*.domain.se)

VIKTIGT VID BESTÄLLNINGEN

• Värdena O,L,(ST) och C med värdena Organisationsnamn och Organisationens adress måste tillsammans vara organisationens registrerade adress. En boxadress är inte en tilllåten registrerad adress förutom för fakturainformation.
  • Interna namn och IP-adresser är inte tillåtna.
  • Observera att när du anger en administrativ kontaktperson så måste personen i fråga ha möjlighet att besvara ett telefonsamtal för verifiering. Om han/hon inte går att kontakta kommer certifikatleveransen att försenas.
  • Man måste vanligtvis även installera rotcertikaten, dessa ingår i leveransen av certifikatet.