VÄLKOMMEN TILL TELIA CERTIFIKATPORTALEN

TELIA CERTIFIKATTJÄNST

-

Telia säljer SSL certifikat både i Sverige och i Finland. Cygate handlar certifikatleveransen i Sverige och Telia Finland handlar leveransen i Finland.

NYHETER:

NY VALIDERING AV DOMÄNER

Valideringen av Servercertifikat har ändrats från den 2018-08-01. De nya valideringsmetoderna beskrivs här. Alla domäner som Telia/Cygatekunderna användar, måste valideras igen.

ÄNDRING I SERVERCERTIFIKAT GILTIGHETSPERIOD

På grund av en förändring i CA/Browser Forum Baseline Requirements, Telia servercertifikat kommer att ha en maximalt giltighetsperiod på 2 år f.r.o.m den 1 mars 2018.