MOBILE GATE

Mobile Gate on yritysasiakkaille tarkoitettu palvelu, joka mahdollistaa käyttäjilleen yrityksen lähiverkon palveluiden, esimerkiksi sähköpostin, kalenterin, intranet- ja/tai extranet-palveluiden tai erilaisten tietokantasovellusten etäkäytön. Palvelun avulla on mahdollista hyödyntää myös uusimpien puhelinmallien email- ominaisuuksia. Palvelussa päätelaitteille ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmistoja.

TIEDOSTOT

Kaikki muut dokumentit löytyvät täältä.

Tarvitset Telia CA:n myöntämän varmenteen ladataksesi nämä tiedostot.

Login varmenteella